Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelHatayın en yaşlı doktoru 95 yaşındaki Dr.Mehmet Mecitoğlu

Hatayın en yaşlı doktoru 95 yaşındaki Dr.Mehmet Mecitoğlu

Hatay Tabip Odası Başkanı Dr. Cengiz Haksöz ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından Hatay’ın en yaşlı doktoru olarak bilinen 95 yaşındaki Dr.Mehmet Mecitoğlu’na nezaket ziyareti gerçekleştirildi. Dr.Mehmet Mecitoğlu’nun evinde gerçekleşen ziyaret programında Mecitoğlu ailesinin bireyleri de tam kadro hazır bulundu.
Hatay Tabipler Odasına 6nolu kaydı ile şehrimizin ilk doktorlarından olan ve uzun yıllar verdiği başarılı hizmetler ile bilinen Dr. Mehmet Mecitoğlu’na çiçek takdimi ile başlayan ziyarette Hatay Tabipler Odası Başkanı Dr. Cengiz Haksöz’ün oda kaydını çerçeveli bir biçimde Dr.Mehmet Mecitoğlu’na takdim ettiği anda duygu dolu anlar yaşandı.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Değerlerine ve geçmişine sahip çıkmayan milletler, yok olmaya mahkûmdur sözünden yola çıkarak Hatay Tabipler Odasına 6.nolu kaydı ile şehrimizin ilk doktorlarından olan Dr.Mehmet Mecitoğlu’na gerçekleştirdikleri ziyaretten son derece mutlu olduklarını ifade eden Hatay Tabipler Odası Başkanı Dr. Cengiz Haksöz, doktorluk mesleğine yıllarını vermiş ve sağlık durumunun iyi olduğu 95 yaşında ki ağabeyleri ile son derece keyifli bir sohbet imkanı bulmanın gururunu yaşadıklarının altını çizerek Yönetim kurulu üyesi arkadaşları ile birlikte Hatay Tabipler Odası olarak yaşayan değerlerine ziyaretlerine devam edeceklerini belirtti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dr. Mehmet Mecitoğlu, bölgemiz sağlık sektörünün önemli ve başarılı isimleri olan Hatay Tabipler Odası Başkanı Dr. Cengiz Haksöz ve Yönetim kurulu üyeleri ile eski günleri yad etme imkanı bulduğu güzel bir sohbet gerçekleştirdiklerini vurgulayarak vefalı ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür etti.
Doktorluğun eski günlerden bugünlere uzanan süreci ve günümüz imkanları ile gerçekleştirilen doktorluk mesleği hakkında hasbihâl’in yapıldığı ziyaret programı toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER