Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayHataylılar Derneği Törenle Açıldı

Hataylılar Derneği Törenle Açıldı

Hatay’ın tüm sorunları için halkımız, çiftçimiz, esnafımız, öğrencilerimiz ve şehrimiz için birlik beraberliğimiz için Hataylılar derneği yapılan törenle açıldı.

Av. Mehmet Denizoğlu önderliğinde kurulan ve yönetimde Mehmet Doğru Tekin, Burak Akyürek, Mustafa Uyar ve Hataylı birçok iş insanları vekiller ve parti ayrımı yapmadan ortak noktası Hatay olan tüm parti üyeleri bir ayara gelip dernek çatısı altında toplandı.

“BİRLİK BERABERLİK İÇİN KURULAN DERNEK HATAYLILARA HAYIRLI OLSUN”

Hataylılar Derneğinin açılışına, CHP Grup Başkan Vekili İstanbul Millet Vekili Akif Hamzaçebi, İstanbul Millet Vekili BBDK Üyesi Av. Hursit Yıldırım, Yeniden Refah Partisi Hatay İl Başkanı Yusuf Metin, Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem, AK Parti Eski İlçe Başkanı Aydoğan Ahıakın, STK Temsilcileri, bölgenin tanınan iş insanları, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İstanbul Hataylılar Derneği (HAT- DER) Başkanı Av. Mehmet Denizoğlu’nun yaptığı açılış konuşmasında; “Hatay’ın tarihini, kültürünü, yöresel lezzetlerini İstanbul’a tanıtacak, Hatay ile İstanbul arasında hoşgörü köprüsü kuracak olan HAT-DER, Hataylıların İstanbul’daki kapısı olacaktır. Birlik beraberliğimizi Hatay’ın, hoşgörü ve barış şehri özelliğiyle harmanlayıp örnek bir Sivil Toplum kuruluşu olarak Hatay’ımıza hizmet edeceğiz.” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER