Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayHataylılar'dan çocuklara kırtasiye yardımı

Hataylılar’dan çocuklara kırtasiye yardımı

 ANKARA Gaziosmanpaşa Rotaract Kulübü ve Antakya Rotaract Kulübü “Bir Çanta Bin Umut” isimli projesiyle hem bölge esnafına destek oldu, hem de 100 çocuğa kırtasiye malzemesi dağıttı.

Ankara Gaziosmanpaşa Rotaract Kulübü 2024-2025 Dönem Başkanı Çağıl Tanrıkulu ve Antakya Rotaract Kulübü 2024-2025 Dönem Başkanı Sezin Tanır, yaptıkları ortak açıklamada şu ifadelere yer verdiler:

“Antakya Rotaract kulübünün aracılığıyla kırtasiye alışverişimizi de Antakya esnafından yaparak bölgedeki esnafa destek olduk. Projemizde Hatay Yayladağı Çatbaşı İkokulunda öğrenim gören 100 çocuğumuza içerisinde temel kırtasiye malzemelerinin barındığı okul çantalarımızı hediye ettik. Ayrıca Ankara Gaziosmanpaşa Rotaract Kulübümüzün bir diğer Projesi olan ‘Ben De Oynayabilir Miyim’ projemiz kapsamında Ankara’daki yardımsever dostlarımızın kullanmadığı oyuncaklar toplanmış, peluş olanlar özenle yıkanmış; bağışçılarımız aracılığıyla da sıfır oyuncak satın alınmış olup yukarıda bahsi geçen köydeki 100 çocuğumuza dağıtımı yapılmıştır.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER