Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporHatayspor Kongre Kararı Alabilir!

Hatayspor Kongre Kararı Alabilir!

Bordo-Beyazlı ekibe maddi -manevi destekte bulunacak isimlerin yönetime girmesi için Ocak ayında olağanüstü ‘kongre kararı’ alınabileceği ifade ediliyor.

Süper Ligde giderlerin artması, döviz kurunun yükelmesi kulübü zor durumda bıraktı. Ödemeler konusunda sıkıntı yaşayan Hatayspor, kulübe yeni gelir kaynakları bulmak için de arayışlara girdi.

Onursal Başkan Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın yönetime girmesi muhtemel isimler ile görüşmeler yaptığı belirtildi. Şehir dışından da yeni isimlerin yönetime gireceği ifade edilirken, yönetimden ayrılanların da olabileceği ileri sürüldü.

Olağanüstü kongre tarihinin yapılması halinde Ocak ayı içerisinde düşünülüyor ve yeni yönetim ligin ikinci yarısında muhtemelen görevine başlaması bekleniyor.

SPONSORLUK İÇİN YENİ GÖRÜŞMELER

Bu arada kulübe yeni gelir kaynakları bulabilmek için sponsorluk anlaşması teklifleri yapıldığı öğrenildi.

Ülke genelinde birçok takıma sponsor olan kuruluşun Hatayspor’a da teklif götürdüğü, Başkan Savaş ve yönetimin ise henüz karar vermedikleri ifade edildi.

Yönetimin ise başka yerlerden de görüşme halinde olduğu, anlaşamadıkları takdirde teklifin değerlendirilebileceği öne sürülüyor.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER