Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporHatayspor'un alt yapısı güçlenecek

Hatayspor’un alt yapısı güçlenecek

Hatayspor Basın Sözcüsü Ahmet Atıç, altyapıyı kurumsal ve işlev bir hale getirmek için çalışma yaptıklarını söyledi.

Basın Sözcüsü Ahmet Atıç, altyapının gelecek açısından çok önemli olduğunu belirterek, burayı güçlendireceklerini belirtti.

Altyapıdan sorumlu yönetici arkadaşlarının göreve başlar başlamaz çalışma başlattığını anlatan Ahmet Atıç, “Önceliğimiz altyapıyı kurumsal bir yapıya kavuşturmak ve burayı güçlendirmek. Altyapımız güçlü olursa, üst yapımız da güçlü olur. Altyapımıza, gençliğimize, şehrimizin çocuklara çok güveniyoruz. Ciddi anlamda altyapıya destek vereceğiz. Altyapıyı ayrı bir yere koyuyoruz. Konuyla ilgili yönetici arkadaşlarımız büyük bir özveri gösteriyor” diye konuştu.

Alt yapıya teknik anlamda da güçlendireceklerini belirten Ahmet Atıç, “Bu konuyla ilgili kararı altyapıdan sorumlu teknik heyetimiz karar verecek. Ama ciddi anlamda altyapıyla ilgili önemli çalışmalar yapıyor. Burayı sağlıklı, üretken hale getirmeyi hedefliyoruz” dedi.

TRANSFERLER SONUÇLANMAK ÜZERE

Basın Sözcüsü Ahmet Atıç, transfer konusuna da açıklık getirerek, “Lamine Diack, şu anda Türkiye’de diğer oyuncularla da görüşmeler bitmek üzere, sonuçlanır sonuçlanmaz takıma dahil olacaklar ve kamuoyunu da bilgilendireceğiz. Transfer çalışmalarımızı da teknik heyetimizin isteği doğrultusunda gerçekleştiriyoruz” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER