Perşembe, Eylül 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaDefneHATSU altyapı çalışmalarına devam ediyor

HATSU altyapı çalışmalarına devam ediyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi üst yapı çalışmalarının başlanacağı bölgelerde alt yapı çalışmalarının tamamlanması için il genelinde çalışmalarına devam ediyor.

HBB Su ve kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), üstyapı yapılacak cadde ve sokaklarda altyapıdaki eksikleri gidermek için planlanan projeleri bir bir hayata geçiriyor.

Yapılacak asfaltlama çalışmaları öncesinde ihtiyacı olan bölgelerde atık su ve içme suyu altyapı çalışmalarını tamamlayan HATSU Genel Müdürlüğü bu kapsamda Defne ilçesine bağlı Hüseyinli Mahallesi 7701. Sokak’ta yeni içme suyu hattı inşa çalışması gerçekleştirdi.

Hüseyinli Mahallesinde 400 metre şebeke inşa edileceğini ve akabinde abone bağlantısı yapılacağı bilgisini veren Genel Müdürlük, ilimizin muhtelif noktalarında içme suyunun güçlü, sağlıklı ve kayıpsız şekilde iletimini sağlamak amacıyla çalışmaların kapsamlı şekilde sürdüğünün altını çizdi.

HÜSEYİNLİ MAHALLESİ’NDEN BAŞKAN ÖNTÜRK’E TEŞEKKÜR

Mahalle sakinleri adına düşüncelerini dile getiren Hüseyinli Mahalle Muhtarı Azası Oğuz Güngör, “Su şebekesi eksiğimiz vardı. Başvurumuzu yaptık ve HATSU ekipleri canla başla çalışarak su şebekemizi inşa ediyor. Çalışmalarda verilen emeklerden dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Öntürk ve HATSU ekiplerine teşekkür ediyoruz.” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER