Pazar, Eylül 22, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelHATSU, ESNAFIN VE VATANDAŞIN SESİNE KULAK VERMEYİ SÜRDÜRÜYOR

HATSU, ESNAFIN VE VATANDAŞIN SESİNE KULAK VERMEYİ SÜRDÜRÜYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), esnafların ve vatandaşların isteklerine hizmetle karşılık vererek kanayan yaralara merhem olmayı sürdürüyor.
Yağmur ve kanalizasyon hatlarından oluşan altyapı ’da tıkanıklık meydana gelmemesi amacıyla çalışmalarını sürdüren ve yağmursuyu hattı bulunmayan bölgeleri tespit ederek yeni hat döşeme projelerini hayata geçiren Genel Müdürlük, İskenderun Çay Mahallesi’nde esnaflardan gelen talep üzerine su birikintisi oluşan yerleri tespit ederek kapsamlı bir proje başlattı.
İskenderun ilçesine bağlı Çay Mahallesi Raif Paşa Caddesi üzerinde yapılan çalışma hakkında bilgi veren İdare, yağmur sonrası su birikintisi oluşan bölgeye 125’lik borular ile hat döşendiğini ve deşarjın sağlanması adına yağmur suyu ızgarasının döşendiğini açıkladı.
Esnafların rahata kavuştuğunu ve her hangi bir yağmur yağışı sonrasında sorun oluşmayacağını belirten HATSU, herhangi bir sorun ile karşılaşıldığında ALO 185 HATSU Çağrı Merkezine bildirimlerin yapılmasının daha hızlı bir hizmet çıtasının çizilmesine olanak verdiğini aktardı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER