Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelHATSU, VATANDAŞ ODAKLI HİZMETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

HATSU, VATANDAŞ ODAKLI HİZMETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

 

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Hatay’ın bütün ilçelerinde yaşayan vatandaşların sorunlarına hızlı müdahale etmek amacıyla oluşturduğu hizmet kalitesini her geçen gün arttırıyor.

 

Kent genelinde oluşturulan şube müdürlükleri, mobil arıza ekipleri, uzman teknik personel ile arızalara ve kaçaklara yapılan müdahaleleri daha da hızlandıran Genel Müdürlük, oluşan sorunları vatandaşların talepleri doğrultusunda hizmete çevrildiğini ve yapılan müdahalelerde vatandaş odaklı bir hizmet kalitesi oluşturulduğunu açıkladı.

 

Yapılan hummalı çalışmalar kapsamında 15 ilçede verilen hizmetin aksamadan gece gündüz devam ettiğini vurgulayan İdare, İskenderun ilçesine bağlı Sakarya Mahallesi Muammer Aksoy Caddesi üzerindeki ana boruda oluşan arızaya 2. Bölge İçmesuyu Bakım Onarım ekipleri tarafından müdahale edilerek vatandaşların mağduriyetinin giderildiğini belirtti.

 

Çalışmada 150’lik duktil borunun çekildiği ve çelik vananın takıldığı çalışmada, 3 personel ve 1 kepçe ile müdahalenin yapıldığı ayrıca suyun tekrardan hızlı bir şekilde verildiği öğrenildi.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER