Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayHBB 25 öğrenciyi maça götürdü

HBB 25 öğrenciyi maça götürdü

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) ve Atakaş Hatayspor iş birliğiyle yürüttükleri sosyal sorumluluk projesi kapsamında Altınözü Şehit Teğmen Mustafa Bayrakdar İlkokulunun 25 öğrencisi Hatayspor-Sipay Bodrum FK maçında ağırlandı.

HBB Başkanı Mehmet Öntürk’ün katkılarıyla yeni eğitim-öğretim döneminde motivasyon sağlamak amacıyla öğrenciler, yönetici ve öğretmenler okulun önünden özel servisle alınarak maçın oynanacağı Mersin Stadyumu’na getirildi.

Maç öncesinde çocuklara çeşitli ikramlarda bulunup her birine Hatayspor forması hediye edildi.

Minik sporseverler, bordo beyazlı takımın futbolcularıyla bir araya gelerek maç öncesinde gerçekleştirilen seremoniye de katıldı.

İlkokul öğrencileri; yönetici ve öğretmenlerinin eşliğinde Hataysporun coşkulu atmosferinde yerlerini alarak takımlarına çeşitli tezahüratlarla destek verdi.

Hatayspor maçında yaşadıkları heyecan dolu anları uzun süre unutamayacaklarını ifade eden Şehit Teğmen Mustafa Bayraktar öğrencileri, bu deneyimin kendilerine büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu da dile getirdiler.

Okul Müdürü Kemal Demirci, “Bizlere bu imkânı sağlayan öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Öntürk, Kaymakamımız Mehmet Sert, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Güner ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Ayrıca öğrenciler ve öğretmenler de Başkan Öntürk ve Hatayspor yönetimine teşekkürlerini iletti.

Yetkililer ise ev sahibi oldukları her maçta ilkokul ve ortaokul öğrencilerini misafir etmeye devam edeceklerini belitti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER