Pazar, Temmuz 7, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayHBB Bayramda yoğun mesai yaptı

HBB Bayramda yoğun mesai yaptı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kurban Bayramı boyunca vatandaşların bayramı rahat geçirebilmesi adına çeşitli hizmetler sundu.

 

HBB Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü Kurban Bayramı boyunca il genelindeki konteynır kentler ve merkezi noktalardan mezarlıklara ücretsiz servis sağlayarak vatandaşların mezarlık ziyaretlerini sorunsuz geçirmesini sağladı.

Mezarlıklarda vatandaşları gül suyu, karanfil ve çiçeklerle karşılayan ekipler vatandaşlara su, lokum gibi ikramlarda bulundu.

VATANDAŞLARA MEZARLIK İÇERİSİNDE DE SERVİS SAĞLANDI

Ücretsiz servislerle mezarlıklara ulaşımı sağlanan vatandaşlar, mezarlık içerisinde ring seferi gerçekleştiren HBB’ye ait buggy tarzı elektrikli araçlar ile ziyaretlerini yaptı.

HBB ZOR GÜNLERİNDE VATANDAŞIN YANINDA

Bunların yanı sıra bayram süresince il genelinde toplam 96 vefatın defin ve cenaze hizmetleri yürütülerek, 2 vatandaşın cenazesi de şehirdışına nakledildi. 184 adet taziye çadırı cenaze, kurban satış ve kesim noktaları gibi ortak kullanım alanlarında halkın hizmetine sunuldu.

Yetkililer, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ün şehri ayağa kaldırmak için çalışmaların 7/24 devam edeceğini, belirterek, “Hizmet üretmeye ve acı dolu günlerde hemşehrilerimizin yanında olup gönül almaya devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER