Pazar, Temmuz 7, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayHBB 'den Hastalara anlamı hizmet

HBB ‘den Hastalara anlamı hizmet

 

HBB Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, il genelinde tespit edilen hasta veya bakıma muhtaç bireylerin yaşadıkları ortamda sağlık, bakım ve rehabilitasyon gereksinimlerinin karşılanması amacıyla anlamlı hizmetler gerçekleştiriyor.

BÜYÜKŞEHİR EVDE SAĞLIK VE BAKIM HİZMETİ İLE VATANDAŞIN YANINDA

 

Erzin, Dörtyol, Payas, İskenderun, Arsuz ve Belen ilçelerinde depremden bugüne kadar 217 yardıma muhtaç ve engelli ile yaşlı vatandaşlara yardım eli uzatan HBB ekipleri, vatandaşların evlerinde genel temizlik, saç tıraşı ve rehabilitasyon kapsamında bakım hizmeti veriyor.

 

Öncelikli olarak yalnız yaşayan ya da ailesiyle birlikte yaşayan engelli, yaşlı ve yatağa bağımlı olarak sağlık sorunu bulunan vatandaşlara sağlık hizmeti veren HBB, fiziksel rahatsızlığı bulunan vatandaşlara fizyoterapist eşliğinde fizik tedavi uygulanarak daha sağlıklı bir şekilde yaşamlarını sürdürmelerini sağlıyor.

 

VATANDAŞLAR BAŞKAN ÖNTÜRK’E MİNNETTAR

 

Evde bakım ve sağlık hizmeti alan vatandaşlar, yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyetini dile getirerek, yaşlı ve hasta olan vatandaşlara duyarlılığı için HBB Başkanı Mehmet Öntürk ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER