Pazar, Eylül 22, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporHBB KADIN BASKETBOL TAKIMI, 23.HAFTANIN AÇILIŞ MAÇINDA AGÜ’YE KONUK OLDU

HBB KADIN BASKETBOL TAKIMI, 23.HAFTANIN AÇILIŞ MAÇINDA AGÜ’YE KONUK OLDU

 

Ligde ortaya koyduğu başarılı performansla rakiplerinin korkulu rüyası olan ve üretken oyunuyla basketbolseverlerin izlemekten en çok keyif aldığı takımların başında gelen Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Kadın Basketbol Takımı, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nde(KBL) 23.hafta açılış maçında Abdullah Gül Üniversitesi(AGÜ) ile Kayseri’de karşı karşıya geldi.

HBB’Lİ MELEKLER AGÜ’YÜ DEPLASMANDA 56- 52’LİK SKORLA DEVİRDİ

Kadir Has Kongre Merkezi Spor Salonu’nda oynanan mücadelenin birinci çeyreğini 12 – 13, ikinci çeyreğini ise 17 – 19 önde tamamlayan HBB’li Melekler, müsabakanın ilk yarısını 32-29 galip bitirdi.
Maçın ikinci yarısında üstün oyununu sürdüren Hataylıların Bilyoner.com KBL’deki gururu basketbolcular, üçüncü çeyreği 10 – 7 geride, son çeyreği ise 13 – 17 önde tamamlayarak maçı rakibi karşısında 56-52’lik skorla kazanmayı bildi.

18. GALİBİYETİNİ ALAN HBB, KALAN HAFTALARI GALİBİYETLE KAPATARAK ZİRVEDE OLMAYI HEDEFLİYOR

23.haftada 18.galibiyetini alan HBB’de Katsiaryna Snytsina 16 sayı- 8 ribaund- 3 asist, Natalie Hurst 16 sayı- 2 ribaund ve Courtney Paris de 9 sayı- 8 ribaundla maçı tamamladı.

Ligdeki 8.yenilgisini alan Abdullah Gül Üniversitesi’nde ise Chelsea Gray 16 sayı- 6 ribaund- 4 asist, Janel Mc Carville 7 sayı- 13 ribaund ve Lara Sanders da 3 sayı- 5 ribaund- 1 asistle mücadeleyi noktaladı.
Lider Fenerbahçe’yi amansız takibini sürdüren HBB, kalan haftaları da kayıpsız atlatarak Hatay’a basketbol tarihindeki en büyük başarıyı yaşatmak istiyor.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER