Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelHBB, KAZANDIĞI BAŞARILARLA HATAY’A SPORTİF ARENADA SEVİYELER ATLATIYOR

HBB, KAZANDIĞI BAŞARILARLA HATAY’A SPORTİF ARENADA SEVİYELER ATLATIYOR

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), sportif anlamdaki atılımlarını katıldığı organizasyonlarda elde ettiği başarılarla taçlandırarak Hatay’ın spor şehri olması yolunda seviyeler atlıyor.

HBB Atletizm Takımı, 24 Nisan Pazar günü Kastamonu’da gerçekleştirilen Atletizm Geliştirme Projesi Final Yarışmalarında dört farklı grupta Hatay’ı temsil etti.

HBB ATLETİZM TAKIMI KASATAMONU’DAN KUPA VE BİREYSEL BAŞARILARLA DÖNDÜ

HBB’nin Atletizm Küçük Kızlar Takımı yarışmaya katılan 27 takım arasında 5’inci, Atletizm Küçük Erkekler Takımı 27 takım arasında 9’uncu, Atletizm Yıldız Kızlar Takımı ise 27 takım arasında 5’inci oldu. HBB Atletizm Yıldız Erkekler Takımı ise 25 takım arasında 3’üncü olarak kupayı almaya hak kazandı. Yarışmada grup başarılarının yanı sıra bireysel başarılarla da adından söz ettiren takımın yıldız sporcusu Eda Gençoğlu, Yıldız Kızlar Kategorisi’nde Türkiye 2’ncisi olmayı başardı.

ANTRENÖR ÖLÇER: BAŞARILARIMIZI BAŞKAN SAVAŞ’IN DESTEKLERİNE BORÇLUYUZ

Gerçekleştirilen yarışmaların ardından HBB Atletizm Takımı Antrenörü Senem Ölçer, “Takımımız disiplinli antrenmanlarla her geçen gün daha da güçleniyor. İlimizi birbirinden yetenekli sporcularımızın başarılarıyla temsil etmeye devam edeceğiz. Bu başarı yolculuğunda bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayarak her anlamda takımımıza destek olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve Kulüp Başkanımız Serdar Güven’e takımım adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER