Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporHBB SPOR KULÜBÜ OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANIYOR

HBB SPOR KULÜBÜ OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANIYOR

Hatay’ı sportif arenada Türkiye’nin en önemli şehirlerinden biri yapma ve vatandaşların spor yaşamına canlılık katma yolunda önemli mesafeler kat eden Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Gençlik Spor Kulübü, 25 Mart Cuma günü saat 18.00’de Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı gerçekleştirecek.
GENEL KURULDA HATAY’IN SPORDAKİ GELECEĞİ PLANLANACAK
Sportif branşlara verdiği önem doğrultusunda oluşturduğu takımlar ile mücadele ettiği her dalda zirve mücadelesi ortaya koyan ve spor kulübü olmanın verdiği bilinçle Hatay’ın sosyal kültürüne yeni bir soluk getiren HBB Spor Kulübü gerçekleştirilecek toplantıyla; mütevazı yapısı ve profesyonel kadrolarıyla gelecek yılların planlamasını yapacak.
Divan başkanlığı seçiminin yapılmasıyla başlayacak toplantı, yönetim ve denetleme kurulu raporlarının incelenmesi ve dernek yönetim kuruluna borçlanma yetkisinin verilmesinin görüşülmesiyle devam edecek. Yeni dönem bütçe görüşmelerinin de konuşulacağı toplantıda, yönetim kuruluna borçlanma yetkisinin verilmesi ele alınacak.
HBB Meclis Salonu’nda gerçekleşecek Olağan Genel Kurul Toplantısı’na yeterli sayıda katılımın olmaması halinde, toplantı 1 Nisan Cuma günü saat 18.00’de yapılmak üzere ertelenecek.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER