Pazartesi, Ekim 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayHBB Zabıtasından otobüs terminal denetimi

HBB Zabıtasından otobüs terminal denetimi

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların huzuru ve güveni için Antakya Şehirlerarası Otobüs Terminali ve il genelindeki terminallerde denetim gerçekleştirdi.

HBB Zabıta Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, Antakya, Kırıkhan ve İskenderun Şehirlerarası Otobüs Terminalleri ile il içi ve ilçeler arasında toplu taşıma hizmeti veren araçlara yönelik geniş kapsamlı denetimler gerçekleştirdi.

Şehirlerarası terminallerde gerçekleştirilen denetimlerde vatandaşların konforlu ve kaliteli hizmet alabilmesi için şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan otobüslerin belirlenen hareket saatlerine uyup uymadıkları, bilet ve bagaj fişi kontrolü yapan ekipler, acentelerin Ulaştırma Bakanlığı’ndan almış oldukları F1, D1, D2, ücret tarifeleri ve güzergah belgelerinin de kontrolünü sağladı.

Şehir içi ve ilçeler arası ulaşımını sağlayan toplu taşıma araçlarında ise fiyat tarifeleri, fazla yolcu taşıma, klima çalıştırma gibi hususlarda denetim yapılırken, kurallara uymayan işletme ve sürücülere gerekli uyarılarda bulunuldu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER