Perşembe, Ağustos 1, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporHenüz Transferleri Tamamlamadık!

Henüz Transferleri Tamamlamadık!

Atakaş Hatayspor’un Futbol Şube Sorumlusu Ender Yardımcı, henüz transferi tamamlamadıklarını, eksik olan yerlerin mutlaka doldurulacağını söyledi.

Hatayspor Transfer Komitesi Üyesi ve Futbol Şube Sorumlusu Ender Yardımcı, yaptığı açıklamada, transferi ‘transfer yapmak için’ yapmayacaklarını, takıma katkı verecek oyuncuları kazandırmanın çabası içerisinde olduklarını belirtti.

Trabzonspor’dan Erce’nin transferinde sorun olmadığını, Başakşehir’den takıma kazandırmayı düşündükleri stoper oyuncu ile anlaştıklarını ve haber beklediklerini, Bulgaristan’dan takıma kazandırmayı düşündükleri isminde gelmek için çok istekli olduğuna dikkat çeken Ender Yardımcı, konuşmasına şöyle devam etti:

Transferde kulübümüzün menfaatleri çok önemli. En önemli prensiplerimizden biri de kulübümüzün imkanlarını aşmayacak transferleri yapmak. Transfer öyle kolay yapılmıyor. Her istediğinizi alamazsınız, hele şu dönemde. Kulüpler neden borç batağında, çünkü imkan ve sınırları aşmalarından dolayı. Hatayspor Kulübü olarak bizim böyle bir lüksümüz yok. Görüştüğümüz ve anlaştığımız oyuncular var. Biz onlara söyleyeceğimizi söyledik, vereceğimiz rakamı da bildirdik. Artık son sözü onlar söyleyecek. Kaleci Erce’de ufak bir pürüz kaldı, o da halledilmeyecek konu değil. Başakşehir’den almak istediğimiz stoper oyuncuya da son kararımızı söyledik, bugün-yarın karar verecek, takıma gelmesini bekliyoruz. Olmazsa alternatifi de hazır yurt dışından anlaştığımız oyuncuyu Hatay’a görüşmeye davet edebiliriz. Bulgaristan Milli takımında oynayan genç oyuncu Hatayspor’a gelmeyi çok istiyor. Ama kulübü bizden biraz daha rakamı yükseltmemizi istedi. Bizde kabul etmedik, kendileri bilir. Hatayspor’un bütçesi belli, bunu aşmayacağız. İmkanlarımızı yerinde ve tasarruflu kullanmak zorundayız. Kimse merak etmesin, Bulgar oyuncunun alternatifi de hazır.” diye konuştu.

HATAYSPOR’U BORÇ BATAĞINA DÜŞÜREMEYİZ

Ender Yardımcı, kadro kalitesine yönelik yapılan eleştirilere katılmayarak; “Bu görüşlere katılmıyorum, çünkü daha biz transferi tamamlamadık. Transferi tamamlarız o zaman bu eleştiriler doğru olur. Transfer için önümüzde zaman var, hatta ligin 1. ve 2. haftasına kadar transfer yapabiliriz. Süper Lige çıktığımız ilk yılda da öyle olmamış mıydı? Hatırlayın aramıza sonradan katılan oyuncular ile kadromuz daha da güçlenmişti. Herkesin gördüğünü bizlerde görüyoruz. Hocamız ile sürekli istişare halindeyiz.  Her isim yapmış ve takıma hiçbir şey vermeyecek oyuncuyu transfer ederek, Hatayspor’u borç batağına düşüremeyiz. Dikkatli ve doğru adım atmak mecburiyetindeyiz.” diye konuştu.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER