Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelHeripus korosu çocukları sevindirdi…

Heripus korosu çocukları sevindirdi…

Sosyal sorumluluk amacıyla verdiği ücretsiz konserde toplanan çeşitli eşyaları İskenderun Heripus çok sesli korosu ekibi ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırdı.

Belediye Kültür Merkezi’nde, İskenderun Heripus çok sesli korosu tarafından düzenlenen ‘Estonya’ya gidiyoruz’ konserini izlemeye gelenler bilet yerine yanlarında oyuncak ve kıyafetler getirdi.

Heripus çok sesli korosu şef Erhan Kara 2 Şubatta verdikleri konserde toplamış oldukları yardım malzemelerini ihtiyaç sahiplerine koro Koordinatörleri Gizem Kızıl, Nejla Güleryüz ve Korist Gamze Altun tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını söyledi.

Yoğun ilgi gören konserden elde edilen çok sayıda mont ayakkabı çorap, kırtasiye malzemeleri ve oyuncak gibi malzemelerden oluştuğunu ifade eden Erhan Kara “Biz ekip olarak Şükrü Kanadlı İlkokulunu ziyaret ettik ve ihtiyaç sahiplerine malzemeler teslim edildi. Birkaç yoksul aileyi ziyaret ederek bu yardım malzemelerini bağışladık. Biz böyle sosyal sorumluluk projelerine devam edeceğiz. Koromuz gittikçe aktifleşen bir koro olacak. Müzikal anlamda da birçok yenlikler yapmak, şehrimizi daha çekici ve cazibe merkezi haline getirmek istiyoruz” diye konuştu.

Heripus çok sesli korosu şef Erhan Kara Mayıs ayında İstanbul’da gerçekleştirilecek, 5.Sansev İstanbul Uluslararası Çoksesli Koro Festivali katılacaklarını, oradan da güzel ödüllerle dönmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Heripus çok sesli korosunun konserinde toplanan malzemelerin bir kısmını Şükrü Kanadlı ilkokuluna getirdikleri kıyafetleri ihtiyacı olan çocuklara verdiklerini belirten Koro koordinatörleri Gizem Kızıl ile Nejla Güleryüz, duyarlılık göster İskenderun halkına da teşekkür ettiler.


Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği’ni de ziyaret eden Heripus çok sesli Korosu Koristi Gamze Altun da “Topladığımız kitaplar, kıyafetler, ayakkabılar ile diğer malzemeler her şey en güvenli bir yere teslim etti. Heripus ailesi olarak teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER