Pazar, Eylül 22, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiHerşey polislerin gözünün önünde oldu.

Herşey polislerin gözünün önünde oldu.

Ekrem İmamoğlu Erzurum’da uğradığı saldırıdan sonra ilk açıklamasını Erzurum’da yaptı. İşte İmamoğlu’nun ilk sözleri: “Erzurumlular bizi folklor ekipleri ile karşılayıp bağırlarına bastılar. Bunu yapanların Erzurumlu olduklarına inanmıyorum. Herşey polislerin gözünün önünde oldu. Emniyet Müdürü Erzurum’a yakışmıyor”

 

“Türkiye’nin her yerine gittiğimiz gibi bugün de canım Dadaş diyarı Erzurum’dayız. Bizi karşılayan Erzurumlu hemşerilerimiz oldu. Bize en güzel duygularını ifade eden vatandaşlarımız oldu. Öncelikle bize tahsis edilen miting alanı verildi.

Gün içerisinde biz hem Sivas’ta hem Çorum’da mitingimizi yaptık. Üçüncü durak olarak Erzurum’a geldik. Sivas Çorum arasında Erzurum Büyükşehir Belediyesi 30-40 otobüsü koyarak miting alanına girişleri engellemeye çalıştı. Sonra arkadaşlarımız vali ile temas kurdu. Vali 5 bine yakın polisimizle önlem aldık. Otobüsler de yerinden çekiliyor. Endişe edilecek hiçbir şey yok dedi.

Bu sırada meydanda biriken kalabalık çoluk çocuk genç yaşlısı Türk bayrakları ile güzelim meydanı gelincik tarlasına çevirmişlerdi. Konuşmaya başladıktan sonra bir baktık ki her yerden taş yağıyor. Polislerin hiçbirisi kılını kıpırdatmadı. Orada Toma var taş atılıyor bize ve milletin üzerine. Ben konuşmanın 5’inci dakikasında kestim konuşmayı. Çünkü bize atılan taşlar yüzünden 10-15 kişinin yaralandığını gördüm.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER