Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberHGC'ye Başkan Eryılmaz'dan Sık İletişim Sözü

HGC’ye Başkan Eryılmaz’dan Sık İletişim Sözü

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC), Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz‘ı ağırladı. HGC Başkanı Abdullah Temizyürek ve yönetim kurulu üyeleriyle cemiyet binasında bir araya gelen Başkan Eryılmaz, Samandağ Belediyesi’nin Antakya gazeteleriyle daha sık iletişim kuracağı sözünü verdi.

HGC’ye Başkan Eryılmaz’dan Sık İletişim Sözü

Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, yeni yönetim kurulu üyeleri ile yoluna devam eden HGC yönetimini tebrik ederek başarılar diledi. HGC Binası Toplantı Salonu’nda ağırlanan Başkan Eryılmaz, Hatay basınından Samandağ’ın sorunlarına kadar birçok konuda görüş bildirdi. Antakya basının yoğun bir katılımıyla gerçekleşen ziyarette Samandağ Başkanı, ilçe gazeteleri için daha sık toplantılar düzenleyeceğini dile getirdi.

Basına Destek Vermek İstiyoruz

Belediye olarak basına destek vermeyi istediklerini ancak bunu doğru planlanarak yapılması gerektiğini belirten Başkan Eryılmaz, Gazeteciler Cemiyeti’nden taleplerde bulundu. Cemiyetin hedeflerinden söz eden HGC Başkanı Temizyürek, yeni düzenlemelerle aboneliklerin, Hatay basınının ve gazeteciliğin daha iyi noktaya geleceğini kaydetti.

HGC’ye Başkan Eryılmaz’dan Sık İletişim Sözü

Eryılmaz, “Samandağ, turizm potansiyeli ile Hatay’a katkı sağlayacak bir ilçe. Ama ne yazık ki projeleri hayata geçiremiyoruz. Aşamadığımız bürokratik engeller var. Müdahale edemiyoruz. Çevreyle ilgili çalışmaları ya hiç yaptıramıyoruz ya da işçiler aldıkları talimat doğrultusunda yarım bırakıp gitmek zorunda kalıyorlar. Yapımı başlayan çevre yolu yarım bırakıldı. Karayolları görevini yapmıyor. Biz yapmak istediğimizde de sürekli bir engelle karşılaşıyoruz. Projeler yalnızca Samandağ için değil Hatay için iyi olacak” sözlerine yer verdi.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER