Pazar, Ekim 6, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberHobi Bahçeli Okul

Hobi Bahçeli Okul

Belen Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu, okul bahçesinde ‘hobi Bahçesi’ oluşturdu. Bahçede öğrenciler, uzayan teneffüslerde tarımla toprakla vakit geçirecek.

Okulların açılmasına kısa bir süre kala, Belen Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu öğrencilerini yeni sezonda sürpriz bir proje bekliyor. Yaz dönemini hummalı bir çalışmayla geride bırakan Belen İTSO Ortaokulu, idarecileri, ‘Zilsiz okul’ projesinden sonra şimdi de ‘Teneffüste hobi bahçesi’ projesini öğrencileri ile tanıştıracak.

Okul Müdürü Erkan Özen, Bakanlığın 2023 eğitim vizyonu hedefleri doğrultusunda okullarında sene başı öğretmenler toplantısında aldıkları kararı hatırlatarak “Öğretmenlerimizle yaptığımız toplantının ardından aldığımız kararla yeni bir projemizi başlatacağız. Seminer döneminde bahçemizi öğrencilerimiz için hazırladık. Adeta bir ekim alanı oluşturduk” dedi.

Projemizin amacından da söz eden Okul Müdürü Özen, şunları anlattı: “Teneffüste saatlerinde 15 dakikaya uzamasını fırsat bilerek bahçemizde öğrencilerimize dayanışma, sorumluluk almayı, sabretmeli, bilimsel süreç becerilerini geliştirmek ve sağlıklı beslenmenin önemini vurgulamaktır. 15 dakikalık teneffüs süresini, öğrencilerimiz bu projeyle çok daha dolu ve yeni öğretilerle değerlendirecekler.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER