Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunHurdacılar denetlendi, 4 işyeri mühürlendi

Hurdacılar denetlendi, 4 işyeri mühürlendi

Muradiye Mahallesi Küçük Sanayi bölgesi Kanal Boyunda yaklaşık 30 dönüm alanda faaliyet gösteren işyerleri, yarattıkları olumsuzluklarla ilgili yapılan şikâyetlerin ardından, İskenderun Belediyesi Zabıta Ekipleri ve Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekiplerinin ortak çalışmasıyla mühürlendi.

 

 

İşyerlerinin ruhsatsız olmalarının yanı sıra çevreyi atıklarla rahatsız ettikleri yönündeki şikayetlerin Belediye Meclis toplantılarına kadar taşınan işyerlerinin mühürleme işlemi sırasında, hurdacıların giriş-çıkış yaptığı noktaya kamyonlarla hafriyat dökülerek kapatıldı.

BİR KİŞİYE GÖZALTI

Mühürlenen işyerlerinden birisinin alanında polis yaptığı aramada kısa bir süre önce çalınmış olan trafoyu bulunca olayla ilgili hırsızlık şüphelisi olarak da bir kişiyi gözaltına aldı. Mühürlenme esnasında göz altı meydana geldi geçtiğimiz günlerde vinçle çalınan trafonun hırsızlığından dolayı bir kişi göz altına alındı olayla ilgili ekipler hurdalıkta aramalar başlattı.

HURDACI ESNAFI YER İSTEDİ

Bu arada işletmeleri mühürlenen hurdacı esnafı da ekmek kapılarının kapadığını belirterek kendilerine uygun bir yerde çalışmaları için alan istediklerini söylediler.

Bulundukları alanın 30 dönüm yer ve yeşil alan olduğuna da dikkat çeken hurdacı esnafı yapılan uygulamanın diğer işletmelere de uygulanmasını istediklerini ifade ettiler

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER