Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunİGC' den Kızılay 'a ziyaret

İGC’ den Kızılay ‘a ziyaret

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC), Türk Kızılay İskenderun Şube Müdürlüğü’ne gerçekleştirdiği ziyaretle Kızılay’ın depremzedelere yaptığı yardımlarını takdir etti.
Ziyaret sırasında, Kızılay İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri’ye plaket verildi.
Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, plaketi takdim ederken, Kızılay’ın özellikle çocuklar ve ihtiyaç sahibi ailelere yönelik çalışmaları nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

KIZILAY’A GENEL MERKEZDEN İKRAM ARACI

Kızılay İskenderun Şube Müdürü Sedan İlhan, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde 52 okula ulaştıklarını ve ihtiyaç sahibi çocukların mont ile kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirtti.
İlhan, mahalle muhtarlıkları aracılığıyla yardıma muhtaç kesimlere ulaştıklarını, konteyner kentlerdeki vatandaşlara da destek sağladıklarını ifade etti.
Başkan Recep Sivri ise Kızılay’ın deprem sonrası çalışmalarını sürdüğünü vurgulayarak, şu ana kadar 80-90 bin aileye ulaştıklarını kaydetti.
Ayrıca, Kızılay’a tahsis edilen 2024 model bir ikram aracının, doğal afetler, yangınlar ve sel felaketlerinde halka sıcak çorba ve çay gibi ikramlarla hizmet edeceğini söyledi. Sivri, bu aracın zor günlerde bölge halkının yaralarını sarmada önemli bir katkı sağlayacağını belirtti.
Ziyaret, Kızılay çalışanları, gönüllüleri ve idarecilerinin katıldığı bir hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER