Pazar, Eylül 22, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunİGC Vekil  Kara''ya plaket verdi

İGC Vekil  Kara”ya plaket verdi

 

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC), CHP Hatay milletvekili Nermin Yıldırım Kara‘ya çevreye olan katkılarından dolayı bir plaket takdim etti. CHP İlçe Başkanı Hüseyin Derin’in de hazır bulunduğu ziyaret sırasında Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Başkan Diyap Atar, Nermin Yıldırım Kara’nın çevre konusunda gösterdiği hassasiyetin, bölgedeki çalışmalar için önemli bir rol model olduğunu belirtti.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, Çevre Komisyonu Üyesi ve Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Karaya plaket takdim ederken yaptığı konuşmada şunları söyledi:
Sayın Milletvekilimiz Nermin Yıldırım Kara’ya, hem Hatay’ımızın hem de ülkemizin çevre sorunlarına gösterdiğiniz hassasiyet ve çözüm odaklı yaklaşımlarınızdan ötürü sizi tebrik ediyoruz. Bölgemizin ve ülkemizin refahı için yaptığınız çalışmalardan dolayı sizlere bu plaketi takdim etmekten onur duyuyoruz.”


.
Kara ise, çevre konusunda farkındalığın artırılması için tüm kesimlerin iş birliği içinde olmasının önemine değinerek, İGC’nin toplumu bilgilendirmedeki rolünün altını çizerek “Bizler de şehrimizin nabzını herkesten önce duyan ve yayan basınımızla iftihar ediyoruz. Özellikle deprem günlerinde, yazılı ve görsel basının ne kadar önemli olduğu bir kez daha teyit edildi.

Bu vesileyle, bizleri bugün ilçe örgütümüzde ziyaret eden İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sayın Diyap Atar ve yönetim kurulu üyelerine, ziyaretleri ve takdim ettikleri plaket için teşekkürlerimi sunuyorum. Kuşku yok ki yarınki Türkiye, gerçekten özgür basının olduğu bir Türkiye olacaktır.” Diye konuştu. Ziyaret sonrasında vekil Nermin Yıldırım Kara,, İlçe Başkanı ve Gazeteciler Cemiyeti Başkan ve Yönetim Kurulu toplu fotoğraf çektirdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER