Hatay Polis Akademisi Müdürlüğü görevine atanan Emniyet Müdürü Zeki Balcı‘yı İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Yönetim Kurulu üyeleri ziyaret etti.

Hatay Polis Okulu Müdürü Zeki Balcı, meslek yaşamı süresinde vatani sevgisi bir yana millet ve bayrak sevdalısı olarak da tanınıyor. İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık, tanıyan herkesin gönlünde yer edinen Hatay Polis Okulu Müdürü Zeki Balcı’ya yeni görevinde başarılar diledi.
Müdür Balcı, Tüm Görev Yerlerinde Takdir Gördü
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık, Hatay Polis Okulu Müdürü Zeki Balcı’nın tüm görev yerlerinde takdir gören çalışmalara imza attığını belirterek yeni görevinde başarılar diledi.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık’ın şahsında yönetim kurulu ve tüm basın mensuplarının desteklerinden ötürü Emniyet Müdürü Zeki Balcı da teşekkür etmeyi ihmal etmedi.
Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber