Perşembe, Eylül 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunİGC'den OSB Başkanlığına ziyaret

İGC’den OSB Başkanlığına ziyaret

 

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyeleri, İskenderun OSB Başkanı Ayhan Tosyalı ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

 


Bölge ve ülke ekonomisinde yaşanan gelişmeler, deprem sonrası bir çok alanda oluşan acil ihtiyaçlar ve devam eden çalışmaların değerlendirildiği ziyaret oldukça verimli geçti.
İGC Başkanı Diyap Atar, OSB Başkanı Erol Ayhan Tosyalı’ya tarihi basın merkezinin restorasyonu ve bölge basınına verdikleri katkılardan dolayı teşekkür plaketi sundu.
Başkan Atar, Başkan Ayhan Tosyalı ve OSB yönetim kurulu üyelerini 26 Eylül’de yapılacak açılış resepsiyonuna davet etti.
İskenderun OSB yönetim kurulu üyeleri Osman Gözükara, Sedat Uysal, Mustafa Kahraman ile OSB Müdürü Ahmet Dokgöz’ün de eşlik ettiği İGC ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren OSB Başkanı Ayhan Tosyalı, birlik ve beraberlik içerisinde, devlet ve millet dayanışması gerçekleştirmek suretiyle aşılamayacak sorun ve zorluk olmadığını belirterek, bölgede yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri, ihtiyaçların giderilmesi ve yatırımcılara sundukları moral desteği gibi katkılarından dolayı İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar’ın şahsında bölge basınına teşekkür etti.
Türkiye’nin gözde sanayi kuruluşlarının tam kapasite üretime devam ettiği bir organize sanayi bölgesi olarak ülke ve bölge ekonomisine katkı sunmaktan mutlu olduklarını belirten Ayhan Tosyalı, İskenderun OSB yönetim kurulu olarak her zaman bölge halkının ihtiyaçlarının giderilmesinde ve kurumların işleyişinde beraber olmaya devam edeceklerine vurgu yaptı.
Oldukça verimli geçen sohbet sırasında İGC ve OSB yönetim kurulu üyeleri çeşitli konularda görüşlerini ortaya koydular, fikir alış verişinde bulundular.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER