Salı, Eylül 17, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun"İGC'den Vali Masatlı'ya ziyaret

“İGC’den Vali Masatlı’ya ziyaret

 

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyeleri Hatay Valisi Mustafa Masatlı’yı İskenderun çalışma ofisindeki makamında ziyaret etti.

 


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Mustafa Masatlı, Hatay genelinde devam eden konut üretimi ve çalışmaları hakkında Başkan Diyap Atar ve yönetim kurulu üyelerine bilgi verdi.
Okulların bir önceki yıla oranla çok daha iyi şartlarda eğitim öğretime başladığını belirten Vali Masatlı, önümüzdeki süreçte sorunları bütünüyle giderilmiş okulların da devreye alınmasıyla çok daha iyi bir seviyeye getirmek istediklerini söyledi.
Konut üretiminde binlerce hak sahibine teslim sürecine geldiklerine vurgu yapan Hatay Valisi Mustafa Masatlı, yaklaşan kış mevsimi öncesi büyük oranda hak sahiplerine kura yoluyla teslimatların yapılacağını sözlerine ekledi.
Konut üretimi başta olmak üzere bir çok ihtiyaç kaleminde Hatay’lı yerli esnaftan alım yapmak istediklerini belirten Vali Masatlı, yereldeki yüksek fiyatlandırma nedeniyle bir çok firmanın alımlarını İstanbul başta olmak üzere farklı illerden yapmak zorunda kaldıklarına dikkat çekerek, yerli esnafların fiyat politikasına dikkat etmelerinin büyük önem arzettiğine vurgu yaptı.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, sıcak, samimi karşılaması ve verdiği bilgiler için Hatay Valisi Mustafa Masatlı’ya teşekkür ederek, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin 150 yıllık tarihi binasının korunması, tadilat ve restorasyon çalışmalarına verdiği katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti.
Başkan Diyap Atar, Vali Masatlı’yı 26 Eylül’de restorasyonu tamamlanan İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenecek açılış resepsiyonuna davet etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER