Pazartesi, Eylül 30, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelİKEM Türkiye Üçüncüsü

İKEM Türkiye Üçüncüsü

Kayseri’de düzenlenen Genç Kızlar Basketbol (B) Türkiye Şampiyonasında mücadele eden Hatay temsilcisi Özel İKEM Koleji üçüncülükle kente dönüyor.

Kayseri Talas Kapalı Spor Salonunda oynan Genç Kızlar Basketbol (B) Türkiye Şampiyonasında Hatay’ı temsil eden Özel İKEM Koleji üçüncülük için rakibi Van temsilcisiyle karşı karşıya geldi.

Sahadan galibiyetle ayrılan Beden Eğitimi Öğretmeni Hamit Duman’ın öğrencileri Hatay temsilcisi İKEM Koleji takımını Türkiye Şampiyonasında Okul kurucularından Levent Hakkı Yılmaz da turnuva boyunca yalnız bırakmadı.

İKEM Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Hamit Duman, yıl boyunca sıkı çalışmanın sonucu Genç Kızlar Basketbol şampiyonasında Türkiye üçüncülüğünü Hatay’a kazandırmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

Okul Kurucularından Levent Hakkı Yılmaz da, İKEM’in eğitimdeki başarılarını sosyal ve sportif faaliyetlerde de göstermenin haklı gururunu yaşadıklarını ifade ederek “Türkiye Şampiyonasında Hatay’ı öncelikle temsil etmek çok önemli. Turnuva boyunca takımımız, teknik heyet büyük mücadeleler verdiler. Aldığımız Türkiye üçüncülüğü sonucu hem bizim, hem de Hatay için gurur verici bir olay. Takımdaki sporcularla teknik ekibi ve velilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER