Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderunİki Genç Kız Saldırıya Uğradı!

İki Genç Kız Saldırıya Uğradı!

Hatay’ın İskenderun ilçesinde iki genç kaldırımda yürürken bir kişinin sözlü tacizi ve fiziki saldırısına uğradı, bu anı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, İskenderun’un en işlek ve hareketli noktası Prof. Muammer Aksoy Caddesi servis yolu kaldırımında güpegündüz saat 11.00 sıralarında yaşandı. İddialara göre iş yerinden molaya çıkan iki genç kız, markete gittikleri sırada kaldırımda duran bir kişi tarafından sözlü tacize uğradı.

Yaşadıklarını korku dolu anları haber ekibimize anlatan E. Ö.  ile A. Ö. şunları söyledi: “Güpegündüz çarşının göbeğinde kaldırımda yürüdüğümüz sırada bize sözlü tacizde bulundu ve küfür etti. Ardından da yine konuşmaya devam etti, biz kime söylüyorsunuz dediğimizde ise gelip bize saldırdı. İş yerinden arkadaşlarımız ve çevrede bulunan vatandaşlar geldi canımızı zor kurtardık. Şikâyetçi olduk, darp raporumuzu aldık. Büyük ihtimalle tekrar dışarıda olacak. Can güvenliğimiz yok! bu insan; bizi akşam vakti tenha bir yerde, bugün biz bıçaklanmadık ama yarın biz bıçaklandığımızda mı içeri atılacak. Biz sadece bu işin üstü kapatılmasın, bu insan ceza almasını istiyoruz”

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER