Çarşamba, Nisan 23, 2025
No menu items!
Ana Sayfaİskenderunİl Bank, İskenderun'a yardım eli uzattı

İl Bank, İskenderun’a yardım eli uzattı

İskenderun’da Altyapı Çalışmaları Hızlandırılacak

Başkente giden İskenderun Belediye Başkanın da hazır bulunduğu toplantıda, 6 Şubat depremiyle büyük hasar alan kentte içme suyu, altyapı ve yolların acil asfaltlanması konusunda karar alındığı bildirildi.
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un talimatları doğrultusunda, İller Bankası Genel Müdürü Recep Türk, Genel Müdür Yardımcıları Volkan Bektaş ve Erdoğan Topçu ile İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Grup Başkanı Yılmaz Öztürk, Ankara’da bir toplantı gerçekleştirdi.
İskenderun Belediye Başkanın da hazır bulunduğu toplantıda, 6 Şubat Depremi sonrasında yapılan içme suyu alt yapı çalışmaları ile İskenderun’un acil asfalt ihtiyacı olan yollarının en kısa sürede asfaltlanması konusunda karar alındığı kaydedildi.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER