Pazar, Eylül 22, 2024
No menu items!
Ana SayfaAnkaraİman Vatana Sahip Çıkmaktır

İman Vatana Sahip Çıkmaktır

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, partisinin gençlik kollarınca Ankara Kızılcahamam’da düzenlenen çalıştayın kapanış konuşmasını gerçekleştirdi.

 

“Vatana sadakati olmayan bir iman temiz değildir”

Konuşmasında imanın vatana sahip çıkmak olduğunu ifade eden BTP lideri, “İstediğiniz kadar namaz kılın, oruç tutun, bütün malınızı mülkünüzü hayır hasenat yapın. Eğer size bırakılan bu vatan emanetini size bırakanlar gibi fedakârlıkla gelecek nesillere bırakmak için dirayet göstermezseniz tam anlamıyla iman etmiş sayılmazsınız. Ben kimsenin imanını bilemem, ölçemem ama iman budur.” dedi.

“Biz Haydar hoca ile her şeyi öğrendik”

“İşte Milli Ekonomi Modeli. Ekonomi bilmek basit bir şey mi? Çıkın sokağa biraz ekonomi konuşun. Sizin değme profesörleriniz senyoraj nedir bilmez. Haydar hoca on binlerce insana ekonominin hem literatürdeki yerini, hem kavramsal anlamını, hem gündelik dünyadaki karşılığını öğretti. Bakın bunu başkası yapamaz. Haydar hoca hepimizi tarihçi yaptı, hepimizi din adamı yaptı, hepimizi sosyolog yaptı. Ondan çok şey öğrendik. Bu ülkeyi biz yöneteceğiz ve layık olduğu yere taşıyacağız.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER