Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderunİnandık, Kenetlendik ve Kazandık!

İnandık, Kenetlendik ve Kazandık!

 

İskenderun Kaymakamlığı, İskenderunspor’un Türkiye 2. Ligi’ne yükselmesi başarısının, ilçedeki tüm resmi ve özel görevliler ile sporseverlerin inancı, kenetlenmesi ile elde edildiği görüşünde.


İskenderun Kaymakamlığı’nın “İnandık, kenetlendik ve kazandık” başlıklı başarı mesajı ve yorumu şöyle:
“TFF 3. Lig 2. Grup Play-Off final müsabakası kapsamında Ankara Eryaman Stadı’nda icra edilen İskenderunspor – Alagöz Holding Iğdır FK maçı normal süresi ve uzatma devresinin 1-1 sonuçlanmasını müteakiben, Alagöz Holding Iğdır FK’yı penaltılarda 7-6 eleyerek TFF 2.Lig’e yükselen Turuncu-Mavili ekibimiz, şampiyonluk kupasını kazanarak bizleri ziyadesiyle onore etti.
Kentimizin gözdesi Turuncu-Mavili takımımızın hedefe odaklanma gücüne inanarak, bu yönde kenetlenen ve Ankara – Eryaman Stadı’nda icra edilen bu müstesna karşılaşmayı tribünlerden izleyerek takımıza destek veren Hatay Valimiz Sayın Rahmi Doğan, Hatay Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, iş insanlarımız, STK temsilcilerimiz ve çok kıymetli taraftarlarımız ile İskenderun ahalisi, şampiyonluk coşkusu ve gururunu da paylaşarak, bu özel günde yalnız bırakmadılar.

İskenderun Kaymakamı iken Gaziosmanpaşa Kaymakamlığına atanan Sayın İskender Yönden, Turuncu-Mavili takımımıza tribünden moral ve destek vermek için Ankara Eryaman Stadı’nda hazır bulunarak, takımımızın ve taraftarımızın kıvanç ve coşkusunu da paylaşmak suretiyle, bir İskenderun sevdalısı olarak İskenderunspor’a ve İskenderun ahalisine ahde vefasını bir kez daha gözler önüne serdi.
İskenderunspor’un teknik ve idari yöneticileri ile tüm sporcularımızı ve asil taraftarlarımızı canı gönülden tebrik eder, 2. Lig maratonunda kolaylıklar ve başarılar dileriz.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER