Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelİNSAN ODAKLI SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN YÜZ AKI HBB’DEN ÖRNEK BİR HİZMET DAHA

İNSAN ODAKLI SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN YÜZ AKI HBB’DEN ÖRNEK BİR HİZMET DAHA

 

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışından hareketle HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet verecek olan ve “Kimse Yoksa Biz Varız” parolasıyla yola çıkan “Evde Bakım Hizmet Ekibi” göreve başladı.

‘EVDE BAKIM HİZMET EKİBİ’ İLK HİZMETİYLE MUTLULUKLARA VESİLE OLDU

Yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların günlük yaşamlarını kolaylaştırmayı hedefleyerek hayata geçirilen bu önemli hizmet ile sosyal belediyecilik örneklerine bir yenisini daha ekleyen Başkan Savaş öncülüğündeki HBB, vatandaşların huzur, güven ve refahı noktasında hizmet çıtasını her geçen gün daha da yukarılara taşıyor.

ALZHEİMER HASTASI EŞİ İLE BİRLİKTE YAŞAYAN 84 YAŞINDAKİ VATANDAŞIN EVİ TEMİZLENDİ VE İHTİYAÇLARI KARŞILANDI

Vatandaşların günlük yaşamlarına kolaylaştırmak ve onların daha mutlu hissetmelerini sağlamak amacıyla yola çıkan Evde Bakım Hizmet Ekibi” ilk olarak Alzheimer hastası olan eşi ile birlikte yaşayan 84 yaşındaki bakıma muhtaç Mücahit Katı’nın evini temizleyerek günlük ihtiyaçlarını karşıladı.

Evinin temizlenmesinin ardından mutluluğu gözlerinden okunan Katı, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların hayata sıkıca tutunmalarına vesile olacak bu duyarlı projeyi hayata geçiren Başkan Savaş’a, HBB ekipleri aracılığıyla teşekkürlerini ileterek, hayır duaları etti.

8 KİŞİLİK EVDE BAKIM HİZMET EKİBİ “HİÇBİRİMİZ HEPİMİZ KADAR GÜÇLÜ DEĞİLİZ” SLOGANIYLA 15 İLÇEDE ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRECEK

İlerleyen günlerde Hatay’ın 15 ilçesine hizmet vermeye hazırlanan ekip, “Hiçbirimiz Hepimiz Kadar Güçlü Değiliz” anlayışı ile yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların huzuru, mutluluğu ve daha yüksek yaşam kalitesinin sağlanması anlamında var gücüyle çalışacak.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER