Salı, Ekim 1, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderunİskenderun Belediye Meclisi toplanıyor

İskenderun Belediye Meclisi toplanıyor

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere Çarşamba günü saat 14.00’da İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Kırmızı Salonunda toplanıyor.

 

Gündem maddeleri ise şöyle:

 

 

G Ü N D E M:

 

  1. İskenderun 4.Etap (Bekbele Mahallesi) 1/1000 Ölçekli İlave ve Revizyon Uygulama İmar Planı, 03.01.2024 tarihinden itibaren 30 gün süre ile ilan edilmiş olup, askı ilan süresi içerisinde yapılan itirazların görüşülerek gerekli meclis kararının alınması ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki İmar Komisyonu Raporu.
  2. İskenderun 7.Etap (Cırtıman Mahallesi) 1/1000 Ölçekli İlave Uygulama İmar Planı,

03.01.2024 tarihinden itibaren 30 gün süre ile ilan edilmiş olup, askı ilan süresi içerisinde yapılan itirazların görüşülerek gerekli meclis kararının alınması ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki İmar Komisyonu Raporu.

  1. Belediyemizin 2025-2029 yıllarını kapsayan Stratejik Planının görüşülmesi ile ilgili Strateji Geliştirme Müdürlüğü teklifi.
  2. Belediyemizin 2025 Mali Yılı Performans Programının görüşülmesi ile ilgili Strateji

Geliştirme Müdürlüğü teklifi.

  1. Belediyemizin 2025 Yılı Bütçe Tasarısının görüşülmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifi.
  2. Zabıta personellerine 2025 yılı için ek çalışma ücretlerine sınır getirilmesi halinde ek çalışma ücretinin nüfus sayısına göre en üst sınırdan ödenmesi ile ilgili Zabıta Müdürlüğü teklifi.
  3. Belediyemizin 2024 Yılı Evsel Katı Atık Tarife Raporunun incelenerek gerekli Meclis Kararının alınması ile ilgili Temizlik İşleri Müdürlüğü teklifi.
  4. 06.02.2024 Tarihinde asrın felaketi olarak isimlendirilen depremde cansiperane çalışan ve çalışmaları koordine eden, Denizciler Mahallemize modern bir Kadın Anaokulu isimli bir okul yapılmasını sağlayan Afyonkarahisar Valimiz Sayın Doçent Doktor Kübra GÜRAN YİĞİTBAŞI’na fahri hemşehrilik payesi ve beratı verilmesi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü teklifi.

9. 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. Maddesine göre KASIM/2024 ayı olağan meclis toplantısının tarih ve saatinin belirlenmesi

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER