Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporİskenderun dev kulüpleri ağırlayacak…

İskenderun dev kulüpleri ağırlayacak…

İskenderun Türkiye Basketbol Federasyonu’nun kulüpler arası U16 yıldız kız basketbol şampiyonası yarı final grup maçlarına 19-24 Nisan 2017 tarihleri arasında ev sahipliği yapacak.

İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Ferit Ali Gündel, TBF U16 yıldız kız basketbol Hatay temsilcisi İKEM Koleji takımının yer alacağı 24 takım ile birlikte toplamda 350-400 kişilik bir kafileyi İskenderun’da ağırlayacaklarını söyledi.

U16 Yıldız Kız takımlarının mücadele vereceği turnuvaya FB, BJK ve GS gibi köklü kulüplerin de katılacağını ifade eden Gündel, “Basketbol Şampiyona heyecanı güzide ilçemiz İskenderun’da 19-24 Nisan 2017 tarihleri arasında TBF U16 yıldız kız basketbol turnuvaları yapılacaktır. Turnuvaya pek çok şehrimizden 24 takım katılacak, toplamda 350-400 kişilik bir kafileyi ilçemizde ağırlayacağız” dedi.

Milletvekili Orhan Karasayar’ın desteği ile ilçeye almış oldukları turnuvanın şehrin ekonomisine ve sportif açıdan canlılığına katkı vereceğini belirten Gündel “Turnuvaya hem Gençlik Spor Salonumuzda hem de belediyemize ait olan Sakarya Spor Salonunda ev sahipliği yapacağız. Gelen takımları elimizden geldiğince ağırlamaya çalışacağız. Türkiye Basketbol Federasyonu U16 yıldız kız basketbol turnuvasının eksiksiz yapılması için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz M. Cemil Şenöz, Belediye Başkanımız Seyfi Dingil ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Levent Hakkı Yılmaz tüm desteklerini bizden esirgememektedirler. Kendilerine teşekkürü bir borç biliriz” diye konuştu.

Ayrıca 24 takımın katılacağı yarı final turnuvasında Hatay’ı ve özellikle İskenderun’u İKEM U16 yıldız kız basketbol takımının başarıyla temsil edeceğini sözlerine ekleyen Gündal “Bu da ilçemiz için ayrıca bir gurur kaynağıdır. Biz spor ilçe müdürlüğü olarak tüm halkımızı yapılacak olan bu turnuvaya 19-24 Nisan tarihleri arasında davet ediyor ve katkılarından dolayı tüm basın mensuplarına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER