Cumartesi, Haziran 29, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderunİskenderun festival hazırlığı başlıyor

İskenderun festival hazırlığı başlıyor

Türk Askerinin Hatay’a girişinin yıldönümü dolayısıyla her yıl 5 Temmuz’da gerçekleştirilen İskenderun Kültür, Sanat ve Turizm Festivali için Kaymakamlıkta değerlendirme toplantısı yapıldı.

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’in başkanlığında Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, çeşitli kurum ve kuruluşların müdürlerinin de katılımıyla festival hazırlığıyla ilgili önemli bir toplantı düzenlendi.

Bir buçuk yıl önce 6 Şubat deprem felaketinin yaşandığı Hatay’ın  İskenderun ilçesinde, normalleşme sürecine katkı vermesi düşünülen, 5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında gerçekleştirilen toplantıda, festival boyunca düzenlenecek etkinlikler masaya yatırıldı.

Toplantıya katılan çeşitli kurumların müdürleri de, festivalin başarılı geçmesi için yapılacak çalışmaları değerlendirdi. Başkan Mehmet Dönmez, festivalin İskenderun’un kültürel ve turistik zenginliğini ön plana çıkarmak adına büyük bir fırsat olduğu görüşünü iletti.

Festival kapsamında yapılacak konserler, sergiler ve diğer etkinliklerin yanı sıra, şehrin tanıtımına yönelik çalışmaların da ele alındığı toplantıda, katılımcıların ortak fikir birliği sağlaması hedeflendi. Kaymakam Murat Sefa Demiryürek, etkinliklerin güvenlik ve düzen açısından da titizlikle planlanması gerektiğini aktardı.

İskenderun halkı, 5 Temmuz’da başlayacak olan ve şehre renk katacak festival için hazırlıkların tamamlanmasını heyecanla bekliyor.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER