Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun Haberİskenderun Halkına 23 Nisan'da Balkonda "İstiklal Marşı" Daveti

İskenderun Halkına 23 Nisan’da Balkonda “İstiklal Marşı” Daveti

İskenderun Körfez Gazetesi Ailesi olarak, tüm İskenderunlu vatandaşları 23 Nisan’da günün anlam ve önemi olan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu akşam saat 21.00’da balkonlarından İstiklal Marşı okuyarak kutlamaya davet ediyoruz.

İskenderun Halkına 23 Nisan’da Balkonda “İstiklal Marşı” Daveti

Haydi İskenderun halkı, balkonlarınızı al bayrağımızla donatmaya başlayın ve bu akşam saat 21:00’da balkonlarımızda birlik ve beraberliğimizin sembolü olan İstiklal Marşı’nın çoşkusunu bir kez daha hep birlikte yaşayalım…

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yılında çocuklarımız boynu bükük kalmasın. 23 Nisan’ın ruhunu çocuklarımızla birlikte yeniden yaşayalım ve yaşatalım..

İskenderun Halkına 23 Nisan’da Balkonda “İstiklal Marşı” Daveti

Birlik ve beraberliğimizin daha da önem kazandığı bu zorlu günlerde Ulusal Egemenliğimizin 100. yılında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkulu bir şekilde evlerimizde ve balkonlarımızda kutlayarak içinde bulunduğumuz sıkıntılı sürecin olumsuzluklarını bir kenara bırakıp Millet olarak moral ve motivasyonumuzu artırmayı planlıyoruz.

Bu akşam Saat 21:00 ‘da Herkesi Balkonlara Bekliyoruz!

Ülkemiz için büyük önem taşıyan bu günde, sizleri balkonlarınızı al bayrağımızla donatmaya, akşam saat 21:00’de de hep bir ağızdan ülkemizin kurtuluşunu simgeleyen İstiklal Marşımızı söylemeye davet ediyoruz.

Etiketler: 23 Nisan, İskenderun, İskenderun Haber, Körfez Gazetesi

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER