Çarşamba, Eylül 18, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderunİskenderun'da AK Parti'nin 23. yıl dönümü

İskenderun’da AK Parti’nin 23. yıl dönümü

AK Parti (Adalet ve Kalkınma Partisi) kuruluşunun 23. yıl dönümünü Hatay’ın İskenderun İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen etkinlikle büyük bir coşkuyla kutladı.

Programa, Hatay İl Başkanı Mustafa Erdoğan, Milletvekili Abdülkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, önceki dönem Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ilçe başkanları, Cumhur İttifakı’nın ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Partinin İlçe Başkanı Bülent Özer, 23. yıl dönümünde partilerinin tüm destekçilerine teşekkür etti. Özer, “Partimizin bugüne gelmesinde emeği geçen ve destek olan herkese minnettarız. Bu yolculukta yanımızda olan sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Hatay İl Başkanı Mustafa Erdoğan ise, 2001 yıllarında Antakya’da doktorluk yaptığı dönemde hastanenin durumunu iyi bildiğini ve AK Parti’nin kurulduktan sonra sağlık sektöründe sağladığı gelişmelere dikkat çekerek AK Parti’nin iktidara gelmesiyle birlikte, sağlık sektöründe büyük bir dönüşüm yaşandığını, bu değişimin etkilerini her alanda görüldüğünü söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yol arkadaşlığı yapan herkese teşekkür eden AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, “Bu davaya gönül veren ve gece gündüz demeden çalışan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Birlikte yürüdüğümüz bu yolda, ülkemizin geleceği için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Etkinlik, konuşmaların ardından toplu fotoğraf çekimi ve parti müzikleri eşliğinde devam etti. Katılımcılar, AK Parti’nin 23 yıllık serüveninin ve başarılarının coşkusunu yaşadı

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER