Perşembe, Eylül 19, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderunİskenderun'da suç ve suçlularla mücadele

İskenderun’da suç ve suçlularla mücadele

Hatay Emniyet Müdürlüğü, İskenderun ilçesinde suç ve suçlularla mücadele kapsamında 12-17 Temmuz 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlarda önemli başarılar elde etti.
12 Temmuz 2024 tarihinde Modernevler Mahallesi’nde meydana gelen kesici aletle kasten yaralama olayının şüphelisi Y.B., yakalanarak gözaltına alındı. 17 Temmuz 2024 tarihinde Savaş Mahallesi’nde meydana gelen kesici aletle kasten yaralama olayının şüphelileri S.O. ve F.O. da yakalandı.


17 Temmuz 2024 tarihinde narkotik suçları kapsamında durdurulan bir araçta yapılan aramada, 3 parça halinde 240 gram esrar maddesi ele geçirildi. Olayın şüphelileri A.O., N.K. ve M.A. gözaltına alındı. Görevi yaptırmamak için direnme suçundan A.C.A., M.Ş. ve G.B. yakalandı. Uyuşturucu kullanmak suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezası ile aranan M.K., gözaltına alındı. Tehdit suçundan aranan B.Ç.A., yakalanarak gözaltına alındı.
Yapılan işlemlerin ardından, şüphelilerden Y.B. ve M.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şahıslar ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER