Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporİskenderunspor hazırlıklarını sürdürüyor

İskenderunspor hazırlıklarını sürdürüyor

İskenderunspor Pazar Günü Tarsus’ta Adana 01 FK ile Hazırlık Maçı Oynayacak

TFF 2. Lig Beyaz Gruptaki temsilcimiz İskenderunspor, kurduğu mütevazı kadroyla yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Turuncu-Mavililerin Teknik Direktör Gürkan Aslan nezaretindeki antrenmanları İskenderunspor Mehmet Kurt Tesislerinde gerçekleştiriliyor.

Turuncu-Mavili 2. Lig temsilcimiz İskenderunspor, 3. Etap Kamp çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Temsilcimiz 1 Eylül’deki sezonun ilk maçına kadar hazırlıklarını İskenderunspor Mehmet Kurt Tesislerinde sürdürecek.

Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen 2. Etap kamp çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Gürkan Aslan, kampın oldukça faydalı geçtiğini, kuvvetlendirme ve güç antrenmanlarının yanı sıra taktik ağırlıklı antrenmanlar da gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Eski futbolcular ile yeni gelenlerin de uyum sürecini hızla atlattıklarına işaret eden Aslan; “1 Eylül itibariyle yeni sezon başlıyor. İlk maçımızı da sahamızda Tuzlaspor ile oynayacağız. O maça kadar hazırlıklarımızı kendi tesislerimizde sürdüreceğiz. Tuzlaspor maçına hazır bir şekilde çıkmak ve lige galibiyetle başlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Adana 01 FK ile Hazırlık Maçı…

Öte yandan Turuncu-Mavili temsilcimiz yeni sezona hazırlık kapsamında çevre illerin takımları ile de hazırlık maçları yapmaya devam ediyor. Bu bağlamda İskenderunspor bu hafta sonu Pazar günü Tarsus Stadında saat 17.00’de Adana 01 FK ile özel bir maça çıkacak. Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada; “İskenderunspor’umuz, yeni sezon hazırlıkları kapsamında 25 Ağustos Pazar günü Tarsus Stadında saat 17.00’da Adana 01 FK ile özel maçta karşı karşıya gelecek” ifadelerine yer verildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER