Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporİskenderunspor'un ilk maçı Tuzlaspor

İskenderunspor’un ilk maçı Tuzlaspor

İlk Maçımız 1 Eylül’de, Tuzlaspor ile…

Yeni sezon öncesi Birinci Etap çalışmalarını İskenderun’da tamamlayan Turuncu-Mavili takımımız İskenderunspor, 2 Ağustos Cuma günü Afyonkarahisar’da toplanarak ikinci etap çalışmalarına başladı. 2. Ligdeki temsilcimiz Afyonkarahisar’da günde çift idman yaparak yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

2024-2025 sezonu için ilk etap çalışmasını İskenderun’da tamamlayan 2. Lig temsilcimiz İskenderunspor, geçtiğimiz Cuma günü Afyonkarahisar’da toplanarak ikinci etap çalışmalarına başladı. Teknik Direktör Gürkan Aslan nezaretinde çalışmalarını sürdüren Turuncu-Maviler, Afyonkarahisar kampını 15 Ağustos tarihine kadar sürdürecek. İkinci Etap kampın tamamlamasıyla birlikte futbolculara verilecek iznin ardından İskenderun’a dönülecek.

Sezon öncesi hazırlıklar sürerken, transfer çalışmaları da hız kesmiyor. Turuncu-Mavililer son olarak Kırşehir FSK takımında forma giyen orta saha oyuncusu Yasin Başaytaç ile 2 yıllık anlaşma yaptı. konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada; “Kulübümüz, Kırşehir FSK takımında forma giyen orta saha oyuncusu Yasin Başaytaç ile 2 yıllık anlaşma sağlamıştır. Anlaşmanın hem oyuncumuza hem kulübümüze hayırlı olmasını dileriz” ifadelerine yer verildi.

İlk Hafta Maçımız Tuzlaspor ile…

Öte yandan, TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan temsilcimizin yeni sezonun ilk haftasındaki rakibi de çekilen kuralar sonunda belli oldu. 2024-2025 Sezonunun ilk maçını Tuzlaspor ile sahamızda oynayacağız.

TFF 2. Lig 2024-2025 Sezonu Fikstür çekimi Gençlik ve Spor Bakanlığı Riva Kamp ve Eğitim Merkezi Konferans Salonunda yapıldı.

Beyaz Grupta mücadele edecek olan temsilcimiz İskenderunspor, kura çekimi sonucunda; ilk maçını evinde geçtiğimiz sezon Trendyol 1.Lig‘den düşen Tuzlaspor A.Ş. ile oynayacak. Karşılaşma 1 Eylül Pazar günü Kırıkhan İlçe Stadyumunda oynanacak. Turuncu-Mavili ekip ligin ikinci haftasında ise 8 Eylül Pazar günü HES İlaç Afyonspor’un konuğu olacak.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER