Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel“İskenderun’un İl Olması Gündemde Tutulmalı”

“İskenderun’un İl Olması Gündemde Tutulmalı”

Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanvekili Uğur Fırat, Türkiye’de il olmayı hak etmiş ilçelerin başında İskenderun’un geldiğini ifade ederek bu konunun gündemde tutulması gerektiğini söyledi.

İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik ile yönetimi oda başkanlarını Büyük çarşı iş hanında bulunan İskenderun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik salonunda ziyaret etti.

İskenderun Esnaf Odaları Birlik Başkanvekili Uğur Fırat bölge esnaflarının her zaman birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdürdüğüne dikkat çekerek “Biz oda Başkalarına yaptığınız bu ziyaret bizlere güç vermiştir. İnanıyorum ki her zaman İskenderun’un çıkarlarını birlikte savunacağız. Bu aralar İskenderun’un il olmayla ilgili çalışmaları sosyal medyada sıkça dolaşıyor, inşallah İskenderun il olur da bizlerde rahatlarız. Çünkü Türkiye’de il olmayı hak etmiş ilçelerin başında İskenderun gelmektedir. Bu konuda kesinlikle şehrimizin il olmasını istiyor ve sürekli her platformda gündemde tutulması gerekir” diye konuştu.

İskenderun Eczane Teknisyenleri Dernek Başkanı Cemal Çelik kentte her konuda güç birliğinin önemli olduğunu vurgulayarak “Sizleri basından takip ediyoruz, gerçekten bölgemizi bir arada tutan önemli bir sivil toplum kuruluşusunuz, bizler de bu tür konularda her zaman sizlerin yanında olmayı istiyoruz. Biz eczacı teknisyenleri derneği olarak ülkemize örnek bir kuruluş olduk, konfederasyon gözetiminde en iyi ve düzenli topluluk olarak bizleri gösteriyorlar bundan dolayı çok mutluyuz” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER