Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberİSKGAD’dan Depremzedeler için Yardım Kampanyası

İSKGAD’dan Depremzedeler için Yardım Kampanyası

İskenderun Gastronomi Derneği (İSKGAD) de Elazığ ve Manisa’da yaşanan depremin ardından başlatılan yardım seferberliğine ortak oldu.

İSKGAD’dan Depremzedeler için Yardım Kampanyası

Gastronomi Derneği (İSKGAD) tarafından başlatılan yardım kampanyasının Cuma gününe kadar süreceği öğrenildi.

İSKGAD Yönetim Kurulu üyeleri ve dernek üyelerinin depremzedelerin yaralarını sarmak amacıyla başlattığı yardım kampanyasının ilk filosunda gıda, giyim, battaniye, ayakkabı, bot, çorap, ısıtıcı, hijyen malzemeleri yer aldı.

Yardım Malzemeleri, MNG Kargo Aracılığıyla Elazığ’a Gönderildi

Yardım için oluşturulan ekip içerisinde İskenderun Teknik Üniversitesi öğrencileri de yer aldı. Bölgede faaliyet gösteren TURSAB acente yetkilileri ile birlikte oluşturulan ekip, toplanan yardımların doğru noktalara ulaştırılması için harekete geçti.

İSKGAD’dan Depremzedeler için Yardım Kampanyası

Toplanan yardımlar, İSKGAD Dernek binasında tek tek kolilere yerleştirildi. Her kolinin üzerine içinde hangi malzeme olduğuna dair notlar düşüldü.

Cuma Gününe Kadar Devam Edecek

İSKGAD’dan Depremzedeler için Yardım Kampanyası

İSKGAD Başkanı Gülşen Sökmen, kampanyanın Cuma gününe kadar devam edeceğini belirterek, İskenderun halkının duyarlı yaklaşımlarından dolayı teşekkür ederek desteğe olan ilgiyi memnuniyetle karşıladıklarını ifade etti.

Sökmen “Halkımızın duyarlılığı merhamet duygusu başlattığımız kampanyayı büyüttü. Öyle güzel yaklaşımlara tanık olduk ki bu duyguları yaşamak depremin acılarını paylaşmak yüreklerimize biraz su serpti. Kampanyamız Cuma günü akşamına kadar devam edecek. Yapılan yardımlar ve duyarlı yaklaşımlar milletimizin dayanışma duygularının bir göstergesi. Allah herkesin hayrını kabul etsin. Herkese teşekkür ediyoruz. Deprem ülkesi olarak anılan ülkemin de deprem gerçeğine göre hareket etmeli ve ulusça depreme karşı hazırlıklı olmalıyız” dedi.

 

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER