Pazar, Ekim 6, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun Haberİssume Anaokulu’ndan Atatürk Sergisi

İssume Anaokulu’ndan Atatürk Sergisi

Atatürk’ün Ölümünün 81. yılı nedeniyle anma etkinlikleri düzenleyen İssume Anaokulu, resim sergisi açtı. Minik eller Atatürk’e olan sevgisini resimler ve şiirlerle anlattı.

Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, Belen  İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Ayvazoğlu, Belen Belediye Başkan Yardımcısı Seyfettin bey ve okul müdürü Ahmet Dikili  tarafından yapılan serginin açılışında, İssume Anaokulu’nun  minik öğrencileri de uzun süredir kendi elleri ile hazırladıkları resimlerini ziyaretçiler ilgi ile gezme ve görme imkanına ulaştı.

Sergide Atatürk’ün resimlerine yer verildi.

Sergiye ilişkin açıklamada bulunan İssume Anaokulu  müdürü Ahmet Dikili, “Öğrencilerimize Atatürk sevgisini en iyi şekilde anlatıyoruz.  Günlerdir heyecanla çalışan öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz göz nuru döktükleri resimleri bu gün ziyaretçilerimiz ile paylaşmanın heyecanını yaşıyorlar. Burada öğretmenlerimize de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bu kadar emekte öğretmenlerimizin de büyük payı oldu. El birliği ile bu gün Atatürk’e karşı sevgimizi bu şekilde göstermiş olduk. Atatürk’ün çağdaş uygarlık seviyesine ulaşılmasında eğitime ne kadar önem verdiğini biliyoruz ve çocuklarımıza da çağdaş eğitimi sağlam temeller üzerinde vermenin gayreti içerisinde var gücümüzle çalışıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER