Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelİSTE ÖĞRENCİSİ EDA YA HÜZÜNLÜ VEDA

İSTE ÖĞRENCİSİ EDA YA HÜZÜNLÜ VEDA

Elim bir trafik kazası sonucunda hayatını kaybeden İskenderun Teknik Üniversitesi İskenderun Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı Bölümü öğrencilerinden Eda Tütüncü toprağa verildi.Başkan Seyfi Dingil, Tütüncü için İskenderun Karatoyuk camiinde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

cennnazze

 

 

Eda Tütüncü’ye Allah’tan gani gani rahmet dileyen Başkan Seyfi Dingil, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli’ye, İskenderun Teknik Üniversitesi camiasına, öğrenci arkadaşlarına ve sevenlerine sabırlar dileyerek, ”Acılarını en şiddetli şekilde yüreklerinde hisseden Tütüncü’nün ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Bu elim olayda ağır yaralanan Rabia Turhan’a da rabbimden acil şifalar niyaz ediyorum. Mekânı cennet olsun. Yüce rabbim rahmet eylesin.” ifadelerini kullandı.

İskenderun Teknik Üniversitesi öğrencisi Eda Tütüncü dün dersten çıktıktan sonra okul önünde otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetmiş, Rabia Turan ise kazada ağır yaralanarak hastanede tedavi altına alınıştı.

 

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER