Cumartesi, Eylül 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelİtiraz süreci devam ediyor kimse kendin galip ilan etmesin!"

İtiraz süreci devam ediyor kimse kendin galip ilan etmesin!”


YSK Hatay seçim kuruluna itirazını yapan Millet İttifakı Dörtyol Belediye Başkan Adayı İyi Partili Metehan Duduoğlu “İtiraz süreci devam ediyor kimse kendin galip ilan etmesin!” dedi.

Millet İttifakı Dörtyol Adayı İyi Partili Metehan Duduoğlu Hatay Seçim Kuruluna itirazını yaptı. Adliye önünde bekleyen Partililere açıklama yapan Millet İttifakı Dörtyol Adayı İyi Partili Metehan Duduoğlu ekstra belgelerini verdiklerini belirterek “Burada üç hâkimimiz var, onların vereceği kararlara güveniyor, inanıyoruz. Üç günlük süre olduğu için, bugün bakılıp iki gün içerisinde bize cevap verilecek. Bu süreç, iki günlük süreç, bu açıdan bize beklemekten başka bir şey düşmüyor. İnşallah temennimiz buradan hayırlı bir sonuç çıkar, buranın hakimlerinden adaletli bir sonuç çakacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Şu anda seçime itiraz sürecinin işlediğine de değinen İYİ Partili Duduoğlu şunları söyledi: “Dörtyol’da kimse kendini galip ilan etmesin, adalet süreci işliyor, onun için kesinleşmiş herhangi bir şey yok. Buradan çıkacak olan karara saygılıyız. Biz sonuçta 31 bin 459 oy aldık Dörtyol’dan. 3 bin 123 adet de geçersiz oy var. 847 oyla kaybettiği denilen yerde dört katı fark varsa ve bu bize saydırılmıyorsa biz bunun için Ankara’ya kadar gideceğiz, takipçisi olacağız.”

Bu Mitingde Tek Vücut Olacağız

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER