Salı, Şubat 4, 2025
No menu items!
Ana SayfaİskenderunİTSO 'dan vali Masatlı'ya ziyaret

İTSO ‘dan vali Masatlı’ya ziyaret

Bölgemiz Ekonomisi ve Güncel Konular Değerlendirildi”

       İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Hatay kleşen ziyarette Vali Mustafa Masatlı; “İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nın ilimiz ve bölge ekonomisine yön veren kuruluşlardan biri. Bu yönüyle Hatay’a yapılan birçok ekonomik yatırıma öncülük ederek ilimiz ekonomisinin gelişmesi konusunda gösterdikleri gayretlerden ötürü  Başkan Yılmaz’ın şahsında İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi ve tüm üyelerine teşekkür ediyoruz” dedi.

İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, Hatay Valisi Mustafa Masatlı’ya yeni görevinde başarılar dileyerek, Hatay’ın kalkınması için el birliği ile çalışmaya hazır olduklarını vurguladı.

Hatay Valisi Mustafa Masatlı’nın ziyaretinde,   İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Meclis Başkanı Zeki Altun, İTSO Başkan Yardımcısı Mahir Taner,  Yönetim Kurulu Üyeleri, Sedat Uysal, Hıdır Güneş, Fuat Keser, Yılmaz Çağan, Nedim Şaban, Ali Çitanak, İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakıf Başkanı Doğan Erten,  İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez yer aldı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER