Cuma, Eylül 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelİYİ PARTİ KIRIKHAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYINA; COŞKULU KARŞILAMA…!

İYİ PARTİ KIRIKHAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYINA; COŞKULU KARŞILAMA…!

İYİ Parti ile CHP arasında Millet İttifakı adayı olarak Kırıkhan Belediye Başkan Adayı Erhan Yavuzyılmaz, Kırıkhan’da büyük bir coşkuyla karşılandı.
Topboğazı mevkiinde sevenleri tarafından karşılanarak uzun araç konvoylarıyla Kırıkhan İYİ Parti İlçe Başkanlığına gelen Erhan Yavuzyılmaz’a İYİ Parti ve CHP’li yöneticilerin yanı sıra Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş da eşlik etti.
Parti binası önünde vatandaşlara hitaben konuşma yapan Erhan Yavuzyılmaz, Korkumuz olmadan haklının yanında olarak yolumuza devam edeceğiz.
Yavuzyılmaz “Alevisiyle, kürdüyle, çerkeziyle, arabıyla birlikte bir olarak birlikte yürüyeceğiz” dedi.
31 Mart’dan sonra hedeflerine ulaşacağını belirten Yavuzyılmaz “Bu yola çıkarken davamız Kırıkhan olduğunu söylemiştim, şimdi sizleri burada görünce sevdamızın ay yıldız gibi olduğunu gördüm“ dedi.
31 Mart’da güneş bizimle doğacak diyen Yavuzyılmaz “Kısa süre içerisinde Kırıkhan için projelerimizi halkımızla yine büyük bir coşkuyla paylaşacağız. Burada belirtmek istiyorum ki HBB Başkanı Lütfü Savaş’tan 31 Mart’tan sonra Kırıkhan’da çağ atlatacak yatırımlar sözünü alarak birlikte hizmetten yoksun kalan Kırıkhan’ı hak ettiği yere taşıyacağız” dedi.
Yavuzyılmaz son olarak, Aday olmaması durumunda kendisine genel sekreterlik, milletvekilliği gibi bir çok vaadin bulunduğunu ama kendisinin bunların hepsinden vaz geçerek Kırıkhan Belediye Başkanlığına aday olduğunu söyledi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER