Çarşamba, Eylül 25, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun Haberİyilik Ağacı Ekibi, Arsuz Kozaklı İlkokulu'nda Hayalleri Gerçekleştirdi

İyilik Ağacı Ekibi, Arsuz Kozaklı İlkokulu’nda Hayalleri Gerçekleştirdi

Hatay’ın İskenderun ilçesine bağlı İlçe Gençlik Merkezi tarafından oluşturulan ‘İyilik ağacı’ ekibi Arsuzda bulunan Kozaklı İlkokulu‘ndaki ögrencilerin hayallerini gerçekleştirdi, yüzlerindeki gülümseme oldu.

İyilik Ağacı Ekibi Arsuz Kozaklı İlkokulu’nda Hayalleri Gerçekleştirdi

Gönüllü gençlerden oluşturulan ‘İyilik ağacı’ ekibi, İskenderun Gençlik Merkezi’nin kuruluşunun 6. Yılında 6. Kez köy okuluna yardım projesi başlattı.

“İyilik Ağacı” 11 Öğrencinin Yüzündeki Gülümseme Oldu

İyilik Ağacı Ekibi Arsuz Kozaklı İlkokulu’nda Hayalleri Gerçekleştirdi

Arsuz’a bağlı Kozaklı Köyü İlkokulu için sosyal medya üzerinden Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen yardım kampanyası listesi 26 saat içerisinde yardımseverlerce tamamlandı. Bu yardımlar ise yardımseverler adına kente 35 km uzaklıktaki ilkokula ulaştırıldı. Birleştirilmiş sınıfta eğitim gören 11 öğrencine hayallerindeki gibi sıcak ve temiz bir sınıf, eğitimlerine katkıda bulunacak materyaller, oyuncaklar ve kişisel ihtiyaçları olan mont, bot ve çantalar sürpriz yaparak hediye edildi.

İyilik Ağacı Ekibi Arsuz Kozaklı İlkokulu’nda Hayalleri Gerçekleştirdi

1 Hafta İçinde 1 Kitap Okuma Şartıyla İskenderun Gezisi Sözü

‘İyilik ağacı’ gönüllülerinin yoğun ve başarılı çalışmaları sonucu okulun pırıl pırıl hale getirilmesiyle, öğrencilerin gözlerindeki mutluluğu görmek ise ekibin en büyük ödülü olduğunu söyleyen İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, bir hafta içinde bir kitap okuma şartıyla 11 öğrenciye ayrıca İskenderun’da gezdirme sözü verdiklerini belirtti.

İyilik Ağacı Ekibi Arsuz Kozaklı İlkokulu’nda Hayalleri Gerçekleştirdi

Keskin “Yüzlerimizden düşmeyen tebessümle Kozaklı (Köyü) Mahallesinden ayrıldık. Bizler yine anladık ki iyiliği güçlendirmek ve paylaşmak için hiçbir zaman tek değiliz. Öyle ki bizlere güvenen ve inanan destekçilerin sayesinde sarp yollardan öğrencilerimize ulaşabildik. Küçük bir çağrı ile başlayan ve sadece 26 saat içinde çağrımıza dönen tüm hayırseverlerimize, en soğuk günlerde 35 km uzaklıkta dağ köyünde elleriyle temizlik yapan ekip arkadaşlarıma, Gönüllü gençlerimize şahsım ve kurumum adına yürekten teşekkür ederim” ifadesinde bulundu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER