Cumartesi, Ekim 5, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiJandarma Astsubay Alımı 2020 Başvuruları Ne Zaman Başlayacak? Kadınlar Dahil 3500 Kişi...

Jandarma Astsubay Alımı 2020 Başvuruları Ne Zaman Başlayacak? Kadınlar Dahil 3500 Kişi Alınacak

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada kadın-erkek olmak üzere 3 bin 500 astsubay almaya hazırlanıyor. Jandarma astsubay alımı 2020  alımları ne zaman başlayacak? Jandarma astsubay 2020 başvuruları nereden yapılacak?

Bedelli Askerlik Ücreti Belirlendi…Bedelli Askerlik Ücreti Ne Kadar Oldu?

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan söz konusu duyuruda, Jandarma Genel Komutanlığı Karargahı ile bağlısı birlik ve kurumlarda istihdam edilmek üzere 3 bin 500 sözleşmeli astsubay alınacağı belirtilmiş, 380 kişilik kadın 2992 kişilik erkek kontenjanı ayıracağını duyurmuştu.

Alımlarda ayırca şehit veya vazife malülü eş ve çocukları için de kontenjan ayrıldığı kaydedilmişti.

Adaylar En Az Önlisans Mezunu Olmalı

Jandarma Genel Komutanlığı Astsubay alımında KPSS 2018-2019 puanları yer ayrılırken, başvuru yapacak adayların en az önlisans mezunu olması gerektiği, lisans ve önlisans bölümlerinin tamamına başvuru kılavuzundan erişim sağlanabileceği bildirildi.

Jandarma Astsubay Alımı 2020 Ne Zaman Bitecek?

Duyurulan 3 bin 500 sözleşmeli astsubay başvuruları 4 Şubat’ta başlayıp, 21 Şubat saat 16.00’da sona erecek.

Jandarma Astsubay Alımı 2020 Başvuruları

Sınav ücreti yatırma duyurusu, başvuru sonuçları, sınavlara girecek adayların listesi, sınav merkezi ve sınav tarihi https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresi Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Personel Temin Sistemi ‘‘Sonuç Bilgileri’’ bölümü altında ‘‘Sonuçlarım’’ kısmında ilan edilecektir.

Jandarma Astsubay Alımı 2020 Sınav Ücreti

Adaylardan 50 TL sınav ücreti alınacak (Sınav ücretinin nereye ve ne şekilde yatırılacağı başvuru sonuçları ile birlikte adaylara bildirilecektir.),

Jandarma bünyesine alınacak 3 bin 500 sözleşmeli astsubay alımı için gerekli sınav başlangıç ve bitiş sürecinin Nisan-Mayıs 2020 ayları arasında olması bekleniyor.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER