Salı, Ekim 22, 2024
No menu items!
Ana SayfaDefneJCI HUB Gençlik Merkezinin Temeli atıldı

JCI HUB Gençlik Merkezinin Temeli atıldı

 

 

Defne Belediyesi ve JCI Türkiye, yerel şube JCI Hatay’ın katkılarıyla JCI Hub Gençlik Merkezi Projesi’nin temel atma törenini gerçekleştirdi. Bu önemli proje, gençlerin sosyalleşebileceği, eğitim alabileceği ve liderlik vasıflarını geliştirebileceği kapsamlı bir programı hayata geçirmeyi amaçlıyor.

JCI Hub projesi, gençlerin girişimcilik ve liderlik becerilerini geliştirmek amacıyla çeşitli etkinlikler, eğitim programları ve sosyal aktiviteler düzenleyecek. Projenin temel hedefi, gençlerin kişisel ve profesyonel gelişimlerini desteklemek, toplumda daha etkin rol almalarını sağlamak ve geleceğin liderlerini yetiştirmektir.

 

Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün, törende yaptığı açıklamada, “Projenin hayata geçirilmesi kadar, kaynakların etkin ve verimli kullanılması da büyük önem taşıyor. Gençliğe yapılan yatırım konusunda gönlümüz rahat” ifadelerini kullandı. JCI ailesine desteklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Özgün, “Bu merkezle gençlerimize yeni kapılar açmayı ümit ediyoruz” dedi

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER